Your Cart

No tens res a la cistella

Alart 2023 - NIT DE L´ART A ALARÓ

17/06/2023 20:30 fins 17/06/2023 23:00 (Europe/Madrid)

Alaró, Espanya


Imatge destacada

Aquest any celebrarem la 16 Edició d´Alart. Alart tindrà el seu propi programa peraquesta nova edició, amb diferents activitats i exposicions que tindran lloc entreel 17 de juny i el 30 de juliol.
Com és habitual, la cita reunirà interessants propostes amb exposicions,intervencions, videoprojeccions, música i dansa.
En aquesta edició, el Casal Son Tugores acollirà una exposició amb obres de la col·lecció del C.C.C. PELAIRES, tota una institució del galerisme amb més
de 50 anys d´història! Hi podrem veure també el projecte "DESPRÉS DE L´INCENDICENIZAS-QUEDAN", de PATTY CHACANA i EVARIST TORRES, així com "OBSERVATORI", una proposta en format exposició col·lectiva, que esdevindrà un petit recorregut que anirà de l´art local a l´art internacional,
amb obres de KEILA ALAVER (Brasil), JUAN URIBE (Colòmbia), ÁNGELA BONADIES (Veneçuela) o dels mallorquins XISCO BONNÍN i MARTA FONT,
entre d´altres.
A la Capella del Roser de l´esglèsia d´Alaró hi trobarem una instal·lació de RAFAFORTEZA. Igualment, destacar la participació de PEP LLAMBIAS, MARCELOVIQUEZ, PAULA VALDEÓN LEMUS i CARLOS MACIÁ, entre molts altres artistesdestacats.
Alart ha destacat sempre pel seu programa de dansa contemporània, en aquesta edició contarem novament amb un espectacle de la companyia
PUNTIAPART DANSTEATRE, dirigida per CARLOS MIRÓ, així com una performance amb percussió flamenca a càrrec d´ALBERTO TRABADO.
El programa d´Alart inclourà activitats durant els mesos de juny i juliol, amb un taller per a infants a càrrec de JULIÀ PANADÈS, o la visita a les instal·lacions de PALMYRA SCULPTUR CENTRE.
L´acte de cloenda, ja a finals de juliol, anirà a càrrec de la compañía PLOMA, amb l´espectacle "TEMPORAL", un projecte idea original d’AINA PASCUAL.
Sens dubte aquesta nova edició d’Alart comptarà amb una important presència d’artistes alaroners, destacades figures dins els seus àmbits.


Ubicació

Mostrar en Google Maps
Ajuntament d'Alaró
Plaça de la Vila, 5
07340 Alaró
Espanya
ajuntament@ajalaro.net

Data i hora

De 17/06/2023 20:30
A 17/06/2023 23:00

Organitzador

Ajuntament d'Alaró
ajuntament@ajalaro.net

Flux social

El contingut següent apareixerà a tots els esdeveniments